Translate

jueves, 16 de mayo de 2013

NCIS


Ncis es una serie de televisió policíaca. Tracta de un grup d'agents federals que s'enfronten a assassins, segrestadors i fins i tot terroristes. Als Estats Units s'acaba d'acabar la 10a temporada i a Espanya, pel que sé, encara no l'han començat.

El personatge principal és el cap de l'equip. Es diu Leroy Jethro Gibbs i és un home de poques paraules i molts clatellots als del seu equip, sobretot a un agent concret: Anthony Dinozzo. Dinozzo és tot el contari a Gibbs. Xerra fins pels colzes i li agrada molt el cinema. La seva companya es diu Ziva David i era del Mossad. Un altre agent es diu Timothy Mcgee i es especialista en ordinadors. Hi ha dos científics forenses: Abby Sciutto, una noia gótica que s'encarrega més de les proves de l'escena del crim, i Donald Mallard (Ducky), un home gran que s'encarrega dels cadàvers. Ducky té un ajudant que es diu Jimmy Palmer i que sempre fica la pota. També està el director, un home molt estricte.

En altres temporades hi havia altres personatges que o bé els van matar, o bé van marxar. Un dels personatges principals que van morir es deia Kate Todd. Va morir d'un dispar del germanatsre de Ziva, el qual ella va matar per salvar a Gibbs. Un altre personatge mort important era la directora Jenny Shepard que va morir en un tiroteig tot i que s'estava morint d'una malaltia.

What makes NCIS the #1 Show on Television? - Promo

4 comentarios:

  1. Me gusta el diseño de tu blog y esta primera entrada te quedó genial!!!

    ResponderEliminar
  2. Força be tan la entrada com el disseny, anim!!

    ResponderEliminar
  3. Un diseño muy elegante, y el tema novedoso, al menos para mi.
    Mucha suerte en esta aventura que como tú, yo acabo de empezar.
    Besitos

    ResponderEliminar
  4. As a Newbie, Im invariably searching online for blogs thatTestorush RX can facilitate me. ThanksWeve been reading this content articles on this internet site for a few minutes. This is my first omment. Your current weblog has become very useful for me and yes it offers great written content.http://www.supplements4help.com/testorush-rx/

    ResponderEliminar